Ekipaget

Ekipaget

tisdag 17 juli 2018

17/7 - Värmerekord

Idag har vi förflyttat oss inåt landet.
Vi har stannat på Nordic Camping Frösön.

Vi tyckte att platsen luta i Göteborg men här lutar det mer.
Platsen vi valde kunde vi inte stå på om vi ville stå i våg, vår kil räckte inte till.
Som tur var så var här inte fullbokat, så vi kunde ta platsen intill, den var lite jämnare men det blev till att utnyttja kilen till fullo, plus att ha tre plank under ett av stödbenen.
Alla här pallar upp vagnar och bilar på olika sätt, här är en som har en Sj-pall under ett av stödbenen, tror att det är något de hittat här, för vem har en sådan pall med sig i vagnen.

Mer än hälften av platserna är utan el. I direkt anslutning till receptionen så finns det el-platser, sen ett lika stort område utan el, där efter kommer platserna där vi står.



Efter en kopp kaffe så tog vi en runda på ön, trodde vi skulle kunna utöka utrustningen i vagnen på öns husvagnsfirma, men de hade semesterstängt.
Så vi körde vidare till gamla flygflottiljen F4 (där jag tillbringade några veckor 1988) där är idag en massa olika firmor, bla Frösö handtryck, där shoppade vi lite utrustning till vagnen. (inget billigt skit där inte)


Tillbaka till vagnen igen för tillagning och intagande av mat och dryck.
Syns kanske lite på innehållet i glaset hur platsen lutar.


Denna camping är inte direkt strandnära.


Om man går en bit från campingen, som bilden ovan visar, och tittar ut mot vattnet så har man så långt kvar till vattnet som bilden nedan visar.


Idag har det varit den varmaste dagen på hela semestern. Vi vakna av värmen och det blev inte direkt kallare. När vi kom till Frösön så var det 32 grader varmt. Nu är klockan nästan 2200 och det är 24 grader varmt.

Målet för morgondagen var Cowboykåken i Mårdsjön, men idag meddela ägaren att han förlängt sin semesterstängning med en vecka till.
Så vi får leta upp ett nytt turistmål, eller så kan vi titta på mountainbike SM som går här på Frösön denna vecka.  Vi får se vad det blir.

Inga kommentarer: