Ekipaget

Ekipaget

söndag 2 augusti 2020

2/8 - Svart som kol

Idag har vädret varit betydligt sämre, På förmiddagen så kom det en del regn, i den retliga formen som nästan är som väldigt blöt dimma. Solen har varit framme i 10 minuter max och det var precis innan den försvann nedanför horisonten. Så egentligen så skulle vi gjort som många andra här, de har lämnat och kört hem.

Så här är ganska öde, vilket underlättar vår utfart i morgon när vi kör hem. 

Men idag har vi kört en runda till Kållered för lite shopping.

Vi körde bland annat till Ikea och Rusta för att försöka få tag i en matta att ha inne i vagnen, men med vår vanliga tur så hitta vi inget som passa. Fanns Inga i den storleken vi ville ha. Men det blev lite andra prylar i stället.

Tanken var egentligen att köra till Ikea senare i veckan, då hemifrån och till Helsingborg, men det dåliga vädret och att det inte är längre till Ikea i Kållered härifrån än hemifrån till Helsingborg så blev det idag.

Eftermiddagen bjöd på underhållning i form av formel 1 på TV. Mot slutet av loppet så blev det även tid för att börja med kvällsmaten. Den spännande avslutningen av F1 loppet gjorde att en del av baconen som stektes samtidigt blev lite knapriga (läs: svarta och stenhårda). Men den skånska äggakakan blev perfekt.  Äggakaka, bacon och lite rårörda lingon, det är mat för en skåning.

Mer bilder än så här blev det inte idag.

Kan ju lägga till bilden från igår, för det är fortfarande bara vi som lyser upp campingen. 😄


Inga kommentarer: