Då var ännu en camping helg över, efter en kväll med god mat, dryck och trevligt sällskap. Vi glömde att öka effekten på värme pannan i vagnen så det var bara 18 grader varmt i morse, det var säkert därför vi sov så bra i natt.
1Kw på pannan räcker dåligt vid minusgrader ute.
1Kw på pannan räcker dåligt vid minusgrader ute.
En riktigt krispig morgon, frost både ut och invändigt på tältet.
Det kändes inte riktigt bra att plocka ihop ett fruset tält, så vi vänta med det och gick på matmarknad medans solen tina tältet.
"En smak av Söderåsen" som marknaden heter öppna 10:00 och det strömma på med besökare i ett friskt flöde redan då.
Efter en liten stund så var det ganska tjockt med besökare.
Det lagade även mat av en "kändis kock"
Peter J. Skogström,
Årets Kock 2006, han tävlande också i programmet Kockarnas Kamp på TV4, där han gick segrande ur tävlingen.
Nu är tältet ned plockat och vi har lämnat Skäralid.
När vi kom hem så var det till att "sätta upp" tältet igen, denna gång i garaget för att det skall få torka innan det läggs ned i förvaringsväskan i väntan på nästa höst, för vi använder bara detta tält en gång om året.
Husvagnen och bilen har också blivit avspolade nu i eftermiddag, detta för att få bort all gödsel som fastnat under och i hjulhusen när vi körde till campingen.
Tur att vi hade sopsäckar och silvertejp så vi kunde få det hermetiskt tillslutet mellan hjulhus och tält under helgen, annars hade vi inte kunnat vara i tältet överhuvudtaget.
När vi idag plocka ner tältet och tog bort sopsäcken så kom doften igen.
Det lukta inte hallon.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar