Ekipaget

Ekipaget

lördag 15 juli 2017

15/7 - Kvar i Jönköping

Lite om campingen


Läget med utsikt över vattnet är bra.

Men tyvärr är platserna mycket små, det finns ett par stora platser men där står det små vagnar konstigt nog, för när man kommer till campingen så får man åka en tur i en golfbil för att se var det finns lediga platser som kan passa så det borde inte stå korta vagnar på stora platser.
Underhållet av servicebyggnaderna har betydligt mer att önska. Duscharna sprutar på alla håll och samtidigt, det sprutar till och med ur vredet där man ställer temperaturen. Kakel på väggarna men det saknas en del fog.


Vi bor på övre delen av campingen och där är det plant.
Lite längre ner så lutar det mer och mer för varje rad med vagnar.
Vi tog ingen bild på raden nedanför denna vagn där lutningen var ännu värre än denna, där försökte ett par få till stödbenen på en vagn och diskuterade om de skulle våga sova i vagnen med alla de brädor som de hade under ben och hjul.


Att campingen har fin utsikt har med att det är brant ned till vattnet så inget skymmer sikten. Men branter kan rasa och det har det gjort här. Det är svårt att se det på bilderna men stigen har gått rakt fram. Nu har de flyttat in staketet på campingen så det går inte att backa in på de platserna där, utan man får hålla längs med staketet.



Det värsta vi såg idag var nog när en vuxen säsongscampare pinka i häcken utanför sin vagn intill grannarnas vagnar mitt på ljusa dagen!!! 😕😨

I morgon åker vi vidare till någon annan camping.




Inga kommentarer: