Ekipaget

Ekipaget

onsdag 14 juli 2021

14/7 - Värme, Åska och Regn

Morgonen börja inte så bra, totalt missat att ta med Kefir, så det blev bara ett par mackor till frukost.
Sen kom solen och värmen (30 grader), så det blev till att tilbringa dagen i skuggan från markisen.

Men något lite blev det gjort, fixat den elektriska kokplattan, den ville inte bli så varm så att det gick att steka, men det löste vi genom att justera (knäcka till) termostaten, sen gick det att steka bacon.
Det är ju inte så roligt att steka sådant inne i vagnen.

Sen upptäckte vi att det var stopp i avloppet i service huset. Vi berätta detta för personalen och de skicka dit en spolbil, villket inte gjorde någon nytta. Så man riskerar fortfarande att få en dusch av toalettvatten när man sitter där och någon spolar i toaletten intill. För nivån i toaletten stiger och det bubblar upp en massa luft.

Framåt fyra tiden så börja det stänka från ovan.
Ganska mycket emellan åt. Sen kom åskan på besök och temperaturen dök till 20 grader ganska omgående, men väldigt fuktigt.

Så eftersom det blåste lite också så det gick inte att sitta under markisen utan vi flytta in i vagnen och tog fram lite spel. En runda Alfapet och en runda Maxi Yatzy. Ställningen 1-1.

Det verkar som att värmen skall komma åter i morgon och då blir det ungefär lika mycket gjort som idag, mer eller mindre inget. Spara ju lite pengar på att laga kokplattan, så det blir kanske till att köpa en ny flaska rom för att fira de sparade pengarna. 😊





2 kommentarer:

Bernt sa...

Kul att se att vänner från Husvagsnforum är ute och rör på sig och alltid kul att få följa med på ett hörn. Vet inte vad ni har för planer och hur länge ni stannar i Borås men här kommer några små tips på utflykter, http://vangakvarn.se/ och https://unosdjur.com/ om ni orkar med i värmen.
/Bernt (BEAN)

Mats sa...

Hej BEAN,
Kul att du följer oss, Vi har faktisk inte gjort något här, delvis pga. värmen, men också för att vi bestämt att bara ta det lungt under vår husvagnssemester. I morgon far vi vidare till nytt ställe och vi får se om vi hittar på något där. Tack för tipsen vi tar med oss dom till en annan gång. Ha det bra i sommarvärmen.
//Mats